Publicat: 7 Decembrie, 2012 - 18:46
Share

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a sesizat Vineri BEJ Arad și Poliția Locală, după ce mai multe persoane au împărțit din partea USL mai multe pliante în care se anunța că președintele Forței Civice se retrage din cursa electorală.

„Au considerat, împotriva legii, că au nevoie să publice un text în care MRU declară că se retrage din cursa electorală. Această încercare disperată de a-și maximiza șansele vin dintr-un șir de acțiuni de vandalizare și agresiune. În fiecare zi de campanie avem câte o minciună sfruntată. Concluzia mea este că România este atacată din interior de USL, care procedează ilegal prin toate mijloacele posibile”, a declarat fostul premier pentru Știrile B1 TV.

 Co-președintele ARD a precizat că USL a recurs la această metodă josnică pentru că el este un adversar puternic.

„Acesta informație este răspândită pe străzi de echipe de cetățeni îmbrăcați in gecile USL. Sunt atacat în mod josnic, boicotat, știu imi dau seama că îmi fac treaba și sunt un adversar redutabil pentru cei de la USL. Am sesizt BEJ și Poliția locală. Măcar acum în al 12-lea ceas să-și facă treaba și să scanționeze acest comportament”, a mai spus Ungureanu.