Publicat: 16 Decembrie, 2013 - 15:14
Share
Desi pe el asta nu-l ajuta cu nimic


USL-ul nu mai funcționează, indiferent ce ar încerca să facă Victor Ponta şi Crin Antonescu, a declarat, luni, preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu, cu privire la atacurile tot mai vehemente dintre liderii USL.

„Nemulțumirile de la nivel local și central se răsfrâng asupra relației, și-asa dificilă, dintre Ponta și Antonescu. Indiferent ce ar încerca să facă de ochii lumii, USL –ul nu mai funcționează. Starea de derută care s-a înstalat în administrațiile locale nu mai poate fi controlată de niciunul dintre cei doi președinți de partid. Nu mai pot controla destrămarea USL-ului”, a declarat MRU, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „România acum”, de pe B1 TV.

Se creează premisele unei moțiuni de cenzură care să poată trece în prima parte a anului următor, a mai precizat acesta.

„Sper că actuala conducere a PDL nu se amăgește cu ideea că PNL poate fi partener politic. Sper că nu există înțelegere pe sub masă care să-l propulseze pe Antonescu drept președinte. ștept o poziție fermă din partea domnului Blaga. Nu au cum cei de la PNL acum să fie un aliat credibil. Ar fi jalnic să scoatem România la mezaț din nou și funcția de președinte pusă într-un asemenea târg”, a mai spus Ungureanu.