Publicat: 12 Aprilie, 2016 - 16:31
Share

Legendara trupă Iron Maiden şi membrii Muse vor fi capetele de afiş ale Paleo Festival, eveniment ce va avea loc în perioada 19-24 Iulie, la Nyon, în Elveţia, fiecare dintre cele două trupe urmând a cânta cu zece zile înaintea concertelor pe care le vor susţine la Bucureşti, în cadrul celei de-a şaptea ediţii a Rock The City.

Paleo Festival va oferi celor prezenţi, în prima seară, pe 19 Iulie, un concert Muse, trupa care şi-a cucerit fanii în ultimele două decenii cu fantasticele sunete de chitară şi cu puternica voce a liderului său, Matthew Bellamy.

Muse, trioul britanic recent laureat în cadrul Grammy Awards, la categoria Cel Mai Bun Album Rock, pentru "Drones", revine la Nyon, la 16 ani de la prima lor prezenţă în acest oraş.

Pe data de 20 Iulie, pe scena din oraşul situat la doar 25 de kilometri de centrul Genevei, Steve Harris, Dave Murray, Adrian Smith, Bruce Dickinson, Nicko McBrain şi Janick Gers vor oferi un alt show legendar, cum doar Iron Maiden poate face, după cum sunt obişnuiţi să vadă fanii la fiecare concert al acesteia, în cele aproape patru decenii de la lansare.

Ediţia din acest an a Paleo Festival, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale europene, va oferi europenilor, în cele cinci zile, şansa întâlnirii cu trupe precum Iron Maiden, Muse, The Chemical Brothers, Michel  Polnareff, Massive  Attack, Louise Attaque, Bastille, Les Insus (ex-Téléphone), The Lumineers, Alain Souchon & Laurent Voulzy, Francis Cabrel, Boys Noize, Ibrahim Maalouf, Louane.

Spectacolul de la Nyon este ulttimul eveniment pe care Iron Maiden anunţat de trupă pentru acest an.

Concertul Muse de la Bucureşti, din data de 29 Iulie, care va deschide festivalul Rock The City, unicul spectacol pe care trupa îl va susţine în această regiune, a fost, conform domnului Marcel Avram, dorit cu insistenţă de membrii trupei.

Iron Maiden se află în The Book Of Souls World Tour, care va oferi fanilor din România superba ocazie a reîntâlnirii legendarei trupe în cea de-a doua zi a festivalului Rock The City, desfăşurat în perioada 29-30 Iulie, în Piaţa Constituţiei şi organizat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.

Preţul biletelor pentru concertul Iron Maiden de la Bucureşti începe de la 145,80 de lei, pentru spectacolul Muse - de la 194,40, în vreme ce abonamentele pentru cele două zile ale Rock The City costă 270 de lei - Normal Circle, 367,20 - Golden Circle şi 464,40 de lei - Diamond Circle, acestea fiind disponibile prin reţeaua Eventim şi online, pe eventim.ro.

 
Autor: Călin Angheluţă