2 iulie 2022

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Stimaţi colegi & colaboratori, pe această cale vă aducem la cunoştinţă că astăzi programul Muzeului ASTRA va fi cuprins între orele 11 şi 20. De asemenea, începând de mâine, 3 mai 2021, Muzeul ASTRA trece la programul de vară, cuprins în intervalul orar 8 – 20.

Venim şi cu o noutate pentru vizitatorii noştri, care de astăzi pot achiziţiona abonamente şi bilete online de pe siteul www.muzeulastra.ro , secţiunea https://pay.muzeulastra.ro/bilete. Odată cumpărat biletul/ abonamentul online, vizitatorii vor putea intra în muzeu utilizând un cod QR primit pe mail. Momentan accesul cu bilete/ abonamente achiziţionate online se poate face doar pe la turnicheţii de la intrarea principală în Muzeul în aer liber, cei montaţi înspre Aleea Călăreţilor.

Pentru cele trei zile de sărbători pascale, am lansat o provocare online pe contul oficial de Instagram al Muzeului ASTRA – https://bit.ly/3xHWH5y – Ou challenge/ Easter egg provocare! Vizitatorii trebuie să caute şi să găsească ouăle uriaşe expuse prin Muzeul în aer liber, să îşi facă o poză lângă ele şi să dea tag paginii noaste de Instagram. Cel sau cea care strânge cele mai multe likeuri va primi din partea Muzeului ASTRA un voucher cadou cu două intrări gratuite. De asemenea, copii care au pictat oul gigant & câştigător, vor avea de la noi un atelier educaţional gratuit.

Termen limită de participare: cele trei zile de Paşti, 02-04 mai 2021

Acţiunile Muzeului ASTRA sunt posibile prin finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu.

Vă aşteptăm pe la noi! Hristos a înviat!

Cosmin Călinescu
Purtător de cuvânt Muzeul ASTRA

Departamentul Marketing
Muzeul ASTRA
www.muzeulastra.ro – www.muzeulastra.com