27 septembrie 2022

Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa duce Constanţa la Făgăraş şi „Podul de la Cernavodă” la vila „Florica” a Brătienilor!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa (MINAC) duce Constanţa la Făgăraş şi „Podul de la Cernavodă” la vila „Florica” a Brătienilor!

Cu alte cuvinte expoziţii:

Miercuri, 17 august 2022, ora 13:00, în colaborare cu Muzeul Ţării Făgăraşului „Valer Literat”, MINAC vernisează expoziţia de fotografii Salutări din Constanţa. Această prezentare a oraşului nostru este completată de expoziţia de grafică şi tehnici alternative fotografice ale artistei plastice constănţene Mihaela Florescu.

Peste două zile, MINAC, în colaborare cu Muzeul Naţional Brătianu, aduce un omagiu politicianului I.C. Brătianu şi inginerilor Ionel şi Vintilă Brătianu, care au lucrat pentru şi la construirea Podului „Carol I” de la Cernavodă.

Expoziţia foto documentară Amprenta Brătienilor în Dobrogea – Podul „Carol I” de la Cernavodă realizată de MINAC, completată de expoziţia de pictură, grafică şi tehnici alternative fotografice ale artistei plastice Mihaela Florescu, va fi vernisată joi, 19 august 2022, ora 12:00, în casa Brătienilor de la Florica, la Muzeul Naţional Brătianu.

Sursa foto Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa