Publicat: 25 Mai, 2020 - 12:00
Share

Muzeul Naţional Cotroceni vă aşteaptă, începând de vineri, 29 mai, să redescoperiţi această reşedinţă şi povestea ei care se întinde de la sfârşitul secolului al XVII-lea şi până în prezent. Cei interesaţi vor putea vizita monumentul istoric Palatul Cotroceni şi vor descoperi poveştile personalităţilor istorice care şi-au pus amprenta asupra acestui loc încărcat de istorie şi arhitectură.

Vizitarea se va face doar pe baza unei programări prealabile cu minimum 48 de ore înainte, în funcţie de capacitatea de vizitare, iar programările - prin email sau telefonic - se pot face chiar începând de luni, 25 mai 2020.

Grupurile de vizitatori vor putea fi alcătuite din cel mult 5 persoane, iar turul ghidat va fi unul standard - turul clasic - şi va dura maximum 60 de minute.

Vizitatorii sunt rugaţi să respecte reglementările de prevenţie dispuse la nivel naţional împotriva răspândirii coronavirusului (COVID-19), precum şi regulile de acces stabilite:

- Vizitarea Muzeului Naţional Cotroceni se face doar în baza unui act de identitate prezentat în original;

- Vizitatorii au obligaţia de a purta mască şi mănuşi de protecţie începând de la intrarea în pavilionul de acces, pe toată durata vizitei;

- Vizitatorilor li se va măsura temperatura la punctul de acces, Muzeul Naţional Cotroceni interzicând accesul, fără excepţie, pentru persoanele care au o temperatură de peste 37,3 grade sau care prezintă simptome de afecţiuni respiratorii;

- Vizitatorii vor trebui să respecte distanţa socială de 2 m, pe tot parcursul vizitei;

- Vizitatorii vor folosi soluţiile dezinfectante puse la dispoziţie de muzeu;

Condiţiile complete de vizitare sunt disponibile pe site-ul muzeului şi vor fi comunicate fiecărui vizitator, în momentul programării.

Programările se fac prin email la adresa: [email protected] sau telefonic la numărul: 021. 317.31.07.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul www.muzeulcotroceni.ro şi pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/muzeulcotroceni

Tag-uri Institutii: