1 iulie 2022

Muzeul Naţional de Artă al României întreabă publicul cum şi-ar dori să fie „muzeul de mâine”

Bucharest: Royal Palace, built according to the plans of the architect Nicolae Nenciulescu and finished in 1937.Building is U-shaped, with an courtyard open to Calea Victoriei.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Muzeul Naţional de Artă al României a lansat luni, 1 noiembrie 2021, sondajul „Împreună pentru muzeul de mâine”, prin care îşi propune să cunoască mai bine publicul şi aşteptările acestuia legate de vizita la muzeu.

Sondajul este împărţit în patru capitole: date demografice, întrebări despre experienţa de vizitare, „relaxare şi recreere la MNAR” şi o secţiune dedicată modului în care muzeul comunică în prezent şi posibilităţi de a introduce noi canale de comunicare cu publicul în viitor.

„Scopul acestui sondaj este să ne ajute să conturăm viitoarele politici ale muzeului mult mai aplicat pe ceea ce îşi doresc vizitatorii. De aceea, ne-ar fi de ajutor să avem un număr cât mai mare de persoane care ne acordă câteva minute completând acest chestionar ce se poate dovedi un instrument prin care, în timp, MNAR se va schimba semnificativ.” a declarat Călin Stegerean, Managerul Muzeului Naţional de Artă al României.

Chestionarul este disponibil atât în format tipărit, pentru persoanele care vor vizita muzeul în perioada următoare, cât şi online, la adresa: https://forms.gle/wYrwQ1oNjLVfAX7J6 şi poate fi completat până în data de 30 noiembrie 2021, inclusiv. Versiunea online a chestionarului poate fi accesată şi prin intermediul site-ului MNAR şi a paginii de Facebook a muzeului.