4 octombrie 2022

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad a fost inclus în campania Vizite Interactive la Muzeu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad a fost inclus în campania Vizite Interactive la Muzeu, demarată de Twinkl, cu scopul de a oferi copiilor experienţe captivante în muzeele din România.

Vă invităm la o vizită interactivă prin Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad cu Twinkl.

Din dorinţa de a-i ajuta pe copii să descopere cele mai interesante exponate şi poveşti din muzeul nostru, Twinkl România a creat o mascotă personalizată, fişe de colorat şi hărţi interactive pe care le vom folosi pentru a-i provoca pe copii la o „vânătoare de comori” prin muzeu. Acest pachet cu resurse pentru copii poate fi descărcat de pe site-ul Twinkl cu un cont GRATUIT. Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad a fost inclus astfel în campania Twinkl care doreşte să facă vizitele la muzeele din România mai atractive şi mai captivante pentru copii.

Reprezentanţii Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad invită copiii să descopere cele mai interesante exponate şi poveşti din muzeu prin intermediul unei vânători de comori ce va avea loc la trei dintre sediile acestuia.

Copiii vor fi aşteptaţi cu o mascotă personalizată, pe care vor trebuie să o găsească folosindu-se de hărţi interactive. La plecare, vor putea lua acasă un desen de colorat cu mascota, de care se vor putea bucura şi mai târziu. Pachetul cu resurse personalizate pentru copii a fost realizat de Twinkl şi poate fi descărcat de pe site cu un cont GRATUIT, care poate fi creat introducând adresa de e-mail şi o parolă.

În lunile mai şi iunie, pe lângă Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, alte zece muzee din ţară au fost incluse în proiectul Twinkl care doreşte să facă vizitele la muzeele din România mai interactive pentru copii: Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Muzeul de Ştiinţele Naturii Bacău, Observatorul Astronomic Bacău, Muzeul de Istorie (Muzeul Naţional al Bucovinei), Muzeul Judeţean „Ştefan cel Mare” Vaslui, Teatrul pentru Copii şi Tineret Colibri Craiova, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureş, Muzeul de Artă Braşov, Muzeul de Ştiinţele Naturii Aiud. Pentru vizitele prin muzeele care nu au fost încă incluse în proiect, părinţii pot descărca şi folosi hărţi ale comorilor editabile, pe care copiii vor putea să le completeze cu fotografiile şi informaţiile lor.

Sursa foto Primaria Barlad