Publicat: 27 Noiembrie, 2015 - 09:39

Soţia edilului interimar al Capitalei, Răzvan Sava, este comisar al Comiei Naționale a Valorilor Mobiliare (CNVM) şi plătită cu numai puţin de 12.500 euro pe lună. 

"Răzvan Sava, noul primar general interimar al Capitalei, membru PNL, votat și de consilierii PSD, este un băiat norocos și deștept. Norocos, pentru că are o soție extraordinară, numită comisar CNVM la propunerea Partidului Conservator, cu un venit anual de aproximativ 150.000 de euro.
E și deștept, pentru că, în 2012, imediat după instalarea la putere a guvernului Ponta, a câștigat 5 contracte cu statul, unele chiar după sistemul ziua și contractul. Ultimul, a cărui valoare depășește jumătate de milion de euro, a fost semnat exact, dar exact în ziua în care Răzvan Sava își depunea la Primăria Capitalei prima declarație de avere și de interese: 19 iulie 2012. Contractul viza nu cine știe ce lucrări în Beverly Hills, ci pentru alimentarea cu apă a satului Măriuța. Curtea de Conturi notează într-un raport că primăria a plătit firmei lui Sava lucrări neexecutate, iar presa locală scrie că prin conductele din sat nu curge nici strop de apă",  a transmis pe Facebook, Iorga.

Razvan Sava, candidatul propus de PNL, a fost ales miercuri, 25 noiembrie de Consiliul General al Municipiului Bucuresti in functia de primar general interimar. Din 45 consilieri prezenti, 34 au votat pentru si 11 impotriva. Mai intai, Sava a fost ales in functia de viceprimar, dupa care a fost propus pentru a asigura interimatul.  Acesta nu a avut un contracandidat in "competitia" pentru ocuparea functiei de primar general interimar deoarece Dan Darabont (PSD), celalalt viceprimar in functie, nu a fost propus si nici nu a dorit acest post. Potrivit unor surse HotNews, Sava a fost sustinut de Teodor Atanasiu.