17 august 2022

Nazismul reînviat al Ursulei de la Comisia Europeană

Vacin-vaccinare
Distribuie pe rețelele tale sociale:
Ursula Van Der Leyen – șefa Comisiei Uniunii Europene (UE) – a declarat miercuri presei că și-ar dori să vadă îndelungatul Cod de la Nürnberg ignorat complet în favoarea permiterii țărilor să forțeze vaccinarea oricui refuză să primească serul experimental…
Comentariile sale alarmante vin la doar câteva zile după ce Germania a urmat exemplul Austriei, impunând un blocaj autoritar doar celor nevaccinați.
Pe lângă faptul că sprijină pe deplin segregarea, Von der Leyen a spus că este „de înțeles și potrivit ” ca țările UE să discute despre vaccinarea obligatorie împotriva COVID-19 din cauza noii variante Omicron, care a fost deja detectată în 12 țări ale UE.
„Țările Uniunii Europene ar trebui să ia în considerare vaccinarea obligatorie pentru a combate Covid și varianta Omicron”, a spus șeful comisiei pentru BBC.
Forțarea oamenilor să primească acest vaccin experimental și potențial periculos împotriva voinței lor ar fi o încălcare directă a Codului de la Nürnberg, care a fost stabilit în 1947, în urma experimentelor medicale îngrozitoare și a atrocităților pentru drepturile omului comise de naziști în timpul Holocaustului.
Legile prevăd expres că „ consimțământul voluntar al subiectului uman este ABSOLUT ESENȚIAL” în sensul că individul este în măsură să „ exercite puterea liberă de alegere , FĂRĂ intervenția vreunui element de forță, fraudă, înșelăciune, presiuni, sau alte forme ulterioare de constrângere” – cum este, spre exemplu, suspendarea dreptului la muncă dacă nu ești vaccinat.
Una dintre principalele cauze ale creării codului a fost executarea grotescă de către naziști a experimentelor medicale pe subiecți umani, fără acordul lor. Aceste proceduri, efectuate de obicei sub comanda unor oficiali de rang înalt, precum Dr. Josef Mengele, au fost printre cele mai triste și mai dezechilibrate documentate vreodată. De atunci, în națiunile occidentale care recunosc Legile de la Nürnberg, acordul continuu și complet pentru orice procedură medicală a fost impus prin lege.
Singurul mod în care țările UE „ar putea scăpa” cu vaccinări forțate, aspect care este o încălcare extraordinar de imorală și odioasă a drepturilor omului, este să elimine legile de la Nürnberg sau, pur și simplu, să le ignore complet, așa cum încearcă acum să facă Președinta Comisiei.
foto: Romania fara justitie
Ciprian Pop