Publicat: 27 Iunie, 2018 - 19:19
Share

Fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onţanu, şi-a făcut recent partid politic cu filiale atât la Bucureşti, cât şi în alte 30 de judeţe din ţară şi în străinătate. Marţi seară a avut loc la sediul central al Partidul Ader la Democraţie, Educaţie şi Reconstrucţie (ADER) ședința de evaluare a stadiului actual de organizare a noii formaţiuni politice de centru-stânga. 

Filiala ADER Buucreşti este condusă de Marius Cosmescu, fost consilier local Sector 2. 

"În cadrul acestei întâlniri, împreună cu președinții și secretarii generali ai organizațiilor de sectoare ale Capitalei, s-au analizat următoarele:
- stadiul actual al definitivării structurilor de conducere la nivel de sector;
- stadiul constituirii organizațiilor zonale constituite pe centre de vot;
- organizarea organizațiilor locale pe secții de vot.
Toți participanții au concluzionat: se lucrează bine. Birourile Executive și Consiliile organizațiilor de sector trebuie permanent evaluate și stabilite criterii de performanță pentru fiecare membru. Este necesar continuarea cu mai multa insistență în organizarea pe secțiile de votare", a apreciat Marius Cosmescu, preşedintele ADER Bucureşti. 

Conform preşedintelui partidului Neculai Onţanu, ADER va fi prezent la toate alegerile din 2019-2020, atât locale cât şi naţionale pentru primari şi preşedinţie. 

În prezent, din structura centrală a formaţiunii politice fac parte mai multe persoane cunoscute în mediul academic, universitar, medical şi cultural. "Președintele Consiliului Național al partidului este prof. univ. dr. Laurențiu Rece – prorectorul Universității Tehnice de Construcții București – cea mai mare universitate tehnică de construcții din România. O altă personalitate care este recunoscută și ca fiind «îngerul copiilor» este prof. univ. dr. Ioan Gherghina – o somitate în domeniu. De asemenea, fostul viceprimar general al Capitalei, avocatul Radu Florinel Dumbrăveanu – un om cu o expertiză deosebită în domeniul administrației locale. De asemenea, și prof. univ. dr. Constantin Coderie, din Armată (dintre ofițerii rezerviști de rang înalt). Apoi, generalul prof. univ. dr. Mihail Orzeață (care a fost și comandantul aviației militare), generalul în rezervă Vasile Ciornei, gen. (r) Constantin Răileanu, doamna profesor Eleonora Toma (din zona medicală)", a detaliat Onţanu. 

Tag-uri Nume: