Publicat: 26 Iulie, 2020 - 08:35
Share
În timp ce făcea campanie pentru președinte

Un susținător negru al lui Donald Trump, în vârstă de 60 de ani, a fost împușcat mortal în lumina zilei, lângă pancartele sale „Votează Trump” joi.

Bernell Trammell a fost ucis în fața afacerii sale, Expression Publications, în Milwaukee, Wisconsin, în timp ce făcea campanii pentru președintele Trump.

Suspectul s-a ridicat în fața publicațiilor Expression, unde Trammell ședea afară, l-a împușcat și a plecat, în conformitate cu oamenii legii. Aceștia cercetează dacă Trammell a fost ucis din cauza convingerilor sale politice.

Trammell a acordat un interviu video despre motivul pentru care l-a susținut pe Trump cu doar câteva ore înainte de a fi ucis.

Martorii Andrew Olmstead și Taylen Pulley au declarat că poliția a încercat să-l resusciteze pe Trammell cu CPR, dar nu au reușit.

„Am mers afară pe verandă și vedem toate aceste mașini, așa că suntem ca:„ să trecem și să vedem ce se întâmplă ”, a spus Olmstead.

„Am văzut polițiștii ridicându-se: autoutilitarele, ambulanța, pompierii și ne-am așezat și am urmărit. Au dat CPR pentru aproximativ 15-20 de minute ", a spus Pulley.

Vecinii și cunoscuții au spus că Trammell a fost un susținător mândru al lui Trump și un om amabil care a fost respectat de comunitate.

"Am avut o interacțiune cu el sâmbăta trecută peste strada din Walmart pe Capitol Drive", a spus o femeie pentru presa locală.

„A fost a doua oară când l-am văzut cu semnul lui Trump și mi-am tras mașina să vorbesc cu el. Ce bărbat drăguț, prietenos! ”

"Am discutat câteva minute și i-am spus că sunt mândru de el și că este foarte curajos să se pună acolo atât de vizibil ca un susținător al lui Trump!" ea a adăugat.

Un alt martor a spus că Tramell a fost „foarte filosofic” și un „tip foarte grozav”.

„Au fost conversații foarte profunde, foarte filozofice”, a spus Janette Island. „A fost un tip foarte grozav. Nu a însemnat rău.

Media este desigur tăcută despre uciderea acestui bărbat negru, probabil pentru că este un susținător al lui Trump, iar moartea lui le-ar dăuna grav materiei Black Lives și narațiunea pro-Antifa.(InfoWARS)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: