31 iulie 2021

Nelu Iordache, luat de procurori din  avion și dus la audieri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost dus la DNA în această dimineaţă, pentru audieri, într-un nou dosar. Iordache tocmai ajunsese în România, pe Aeroportul Otopeni, unde a fost așteptat de procurori. Ne dă mai multe detalii Alexandru Costache.

 Nelu Iordache a fost ridicat de procurorii DNA direct din avion, el se afla într-o cursă care urma să plece la Roma, a transmis Alexandru Costache, pentru Telejurnal. Pilotul aeronavei a anunțat că unul dintre pasageri – e vorba de Nelu Iordache – are o problemă cu actele, imediat procurorii au urcat în avion, l-au luat și l-au adus la DNA.

Nelu Iordache a fost ridicat de procurorii DNA de pe Aeroportul Otopeni la întoarcerea din concediu din Italia și a fost adus la DNA, a transmis Alexandru Costache, pentru Telejurnal.

Este vorba de un nou dosar de corupție. El este acum audiat de procurori.

Nelu Iordache are mai multe dosare trimise în judecată, de exemplu în martie anul acesta a fost condamnat la 12 ani și 6 luni de detenție pentru evaziune fiscală, o evaziune de 2 milioane de euro, și ar fi fost prejudiciată fosta lui companie, Blue Air. Decizia nu e încă definitivă, apelul se judecă la Curtea de Apel București.