Publicat: 5 August, 2013 - 19:36
Share

Formația bucureșteană de metal progresiv NEUTRON va cânta alături de Mercenary și Omnium Gatherum, în cadrul concertului pe care cele două formații îl vor susține la București pe data de 4 Septembrie.

 

Neutron este una dintre primele trupe românești care au avut curajul abordeze metalul melodic-progresiv, având la activ aproape 25 de ani de activitate.

Cu toate acestea, trupa nu dă semne de oboseală și revine în forță în 2013 într-o nouă formulă, cu talentatul Dragoș Colibaba la bas. La voce/chitară îl regăsim pe veteranul Vlad Văcărescu, la tobe pe Sorin Ristea și la chitară pe Teo Modreanu.

Reamintim că danezii de la MERCENARY și finlandezii de la OMNIUM GATHERUM vor porni într-un turneu european ce va ajunge și în România, în data de 4 Septembrie 2013, la The Silver Church din București.

Mercenary va prezenta în România viitorul material discografic intitulat "Through Our Darkest Days", ce a fost lansat pe data de 26 Iulie 2013, iar Omnium Gatherum va lansa oficial ultimul album intitulat "Beyond", material lansat în data de 25 Februarie 2013, via Lifeforce Records.

Eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock Magazin (Producător Nelu Brîndușan).

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas și online, pe eventim.ro), într-un număr limitat de 500 bucăți, la următoarele prețuri:

50 lei - primele 100 de bucăți (extragere 20 meet & greet-uri)
58 lei - următoarele bilete achiziționate până la data de 03 Septembrie
65 lei - biletele achiziționate în ziua concertului

Persoanele care achiziționează bilete din primele 100 de bucăți (50 lei) participă la o tragere la sorți pentru 20 pass-uri de meet & greet. Pentru aceasta, cei interesați trebuie să trimită un email la promo @ promusicprod.ro (subiect: Mercenary & Omnium Gatherum) în care să specifice următoarele: numele și prenumele, codul de bare și data la care a fost achiziționat acest bilet.