Publicat: 27 Noiembrie, 2018 - 17:39
Share

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, lider al ALDE, a declarat marţi că nu va participa la recepţia oferită de preşedintele Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Naţionale a României, care va avea loc la Palatul Cotroceni.

”Nu l-am stabilit (programul pentru 1 Decembrie - n.r.), dar la recepţie vă spun clar că nu merg”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

El a precizat, însă, că va participa la o paradă militară, dar nu a dat mai multe detalii.

”O să mă vedeţi pe undeva”, a afirmat preşedintele Senatului.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, după şedinţa BPN al partidului, că nu va participa la recepţia oferită cu prilejul Zilei Naţionale a României, care va avea loc la Palatul Cotroceni, eveniment organizat de Klaus Iohannis.

”Eu nu”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă va participa la recepţia de 1 Decembrie care va avea loc la Palatul Cotroceni.

Premierul Viorica Dăncilă a spus, săptămâna trecută, că nu ştie dacă va ajunge la recepţia de 1 Decembrie.

„Aţi observat că atunci când am fost invitată, am participat. Nu pot să spun anul acesta, pentru că s-ar putea ca de la evenimentul de la Bucureşti să merg în altă parte să încerc să merg în mai multe locuri, de aceea nu pot să vă dau un răspuns exact”, a precizat şeful Executivului.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: