Publicat: 10 Ianuarie, 2019 - 13:15
„Motivele” președintelui "ar fi putut fi scrise de orice candidat la o facultate de Drept in 10 minute de dupa decizie, nu la o luna de zile dupa".

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, spune că nu l-au convins argumentele invocate de președintele Klaus Iohannis în scrisorile prin care își motivează refuzul numirii miniștrilor la Transporturi și Dezvoltare, dar că acestea sunt ”analizate”.

”În plan personal și după o primă lectură, nu m-au convins argumentele președintelui, dar analizăm”, a declarat secretarul general al Guvernului.

Apoi, intr-o interventie in direct la Antena3, Grebla a sustinut ca Guvernul are in momentul de fata doua variante: fie merge la CCR si sesizeaza un nou conflict constitutional cu Iohannis, fie revine la Palatul Cotroceni cu aceleasi propuneri pentru aceleasi protofolii care acum sunt ocupate de interimari.

Avand aceste variante, "una nu o exclude pe cealalta daca Iohannis va starui in atitudinea pe care a avut-o pana acum".

Despre scrisorile de joi a presedintelui, secretarul general al Guvernului a precizat ca acestea contin motive care "ar fi putut fi scrise de orice candidat la o facultate de Drept in 10 minute de dupa decizie, nu la o luna de zile dupa".

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: