Publicat: 10 Martie, 2014 - 19:05


De 8 Martie, braşovenii au sărbătorit deschiderea celei de-a doua locaţii Coffeol din România alături de vedete precum Nico, Raluca Moianu, Roxana Iliescu, Corina Ungureanu sau Cornelia Crevean, la 100 de metri de Piaţa Sfatului, pe strada Michael Weiss, nr 18, într-o zonă istorică spectaculoasă, vedetele petrecând împreună cu publicul, la Coffeol Braşov.


Cei prezenti au avut ocazia sa descopere produsele brandului, iar toate doamnele si domnisoarele au fost rasfatate cu o cafea din partea Coffeol si a Primarului Municipiului Brasov, George Scripcaru.

City Managerul Brasovului, Gantz Miklos, a primit in numele Primarului o placheta onorifica inmanata de catre CEO Coffeol Dubai, Khalifa Bin Dhaen si Presedinte Coffeol Romania, Hussain Al Qemzi.

Gazda evenimentului, Roxana Iliescu, i-a invitat pe cei prezenti sa se bucure de un concert de zile mari sustinut de Nico. Publicul a dansat si a cantat alaturi de vedetele preferate, intr-o atmosfera extrem de relaxata.

"La Coffeol Brasov m-am simtit ca la o petrecere cu prietenii apropiati, carora le-am cantat cu drag cele mai iubite piese ale mele. Impreuna cu colega mea de scena, Roxana Iliescu, am reusit sa ridicam pulicul in picioare si ne-am distrat pe cinste. A fost cea mai reusita petrecere de Ziua Femeii din viata mea", a marturisit Nico.

In cadrul evenimentului de la Brasov, Roxana Iliescu a pus la cale un moment surpriza pentru ziua de nastere a iubitului ei. Nico si publicul prezent i-au cantat acestuia "La multi ani!" si l-au emotionat pe brasovean pana la lacrimi.

Seara s-a incheiat cu un spectacol de exceptie la vioara si percutie, sustinut de trupa 2ManShow, din care fac parte Iustin Galea si Bogdan Niculicea.