29 iunie 2022

Nicolae Ciucă: Evaluarea şi remanierea, în conformitate cu prerogativele înscrise în reglementările în vigoare, sunt la latitudinea premierului

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, că liderii PNL şi PSD i-au transmis că în şedinţa coaliţiei de guvernare de luni nu a fost făcută o evaluare a membrilor Cabinetului.

„Am văzut toate declaraţiile şi toate aspectele care au ţinut de activitatea care s-a desfăşurat ieri. Vreau să menţionez că am participat de fiecare dată, în funcţie de program, la toate activităţile la care am fost invitat. Ieri am discutat cu liderii partidelor şi mi-au confirmat că nu este vorba despre nicio evaluare, motiv pentru care am continuat să-mi desfăşor activitatea la Guvern pe problemele curente, care nu sunt deloc simple, şi în felul acesta facem tot ce este posibil să sprijinim activitatea care se desfăşoară, în aşa fel încât să gestionăm criza refugiaţilor şi, de asemenea, să ne ocupăm de problemele care ţin de economie… Am discutat cu domnul preşedinte, cu domnul preşedinte Ciolacu şi mi-au confirmat amândoi că nu a fost vorba despre niciun fel de evaluare. (…) Evaluarea şi remanierea, în conformitate cu prerogativele înscrise în reglementările în vigoare, sunt la latitudinea premierului”, a spus Ciucă, înaintea şedinţei Biroului Executiv al PNL.