29 septembrie 2022

Nicolae Ciucă: Țara noastră va beneficia până în 2027 de 31,5 miliarde de euro fonduri europene din Politica de Coeziune

Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Am primit cu încredere în perspectivele de dezvoltare ale României anunţul de astăzi al Comisiei Europene. Prin Acordul de parteneriat actualizat, ţara noastră va beneficia până în 2027 de 31,5 miliarde de euro fonduri europene din Politica de Coeziune, a declarat premierul Nicolae Ciucă.

„Am primit cu încredere în perspectivele de dezvoltare ale României anunţul de astăzi al Comisiei Europene. Prin Acordul de parteneriat actualizat, ţara noastră va beneficia până în 2027 de 31,5 miliarde de euro fonduri europene din Politica de Coeziune. Împreună cu cele 13,6 miliarde euro cofinanţare naţională, vom avea la dispoziţie peste 45 de miliarde de euro pentru proiecte de investiţii în direcţia coeziunii economice, sociale şi teritoriale, precum şi pentru tranziţia verde şi digitală. Salut decizia Comisiei Europene, pe care o consider un semnal de încredere şi de susţinere a priorităţilor României. Răspundem cu responsabilitate gestului de solidaritate europeană”, a transmis Ciucă, potrivit unui mesaj postat pe pagina de Facebook a Guvernului.

Sursa foto Nicolae Ciucă