Publicat: 24 Septembrie, 2012 - 19:15
Share
Două categorii de bilete s-au epuizat deja

După aproape un an de absență de pe scena bucureșteană, Nicu Alifantis & Zan pregătesc un concert de mare rafinament, pentru reîntalnire cu publicul din Capitală.

Publicul a reacționat prompt după anuntarea concertului Nicu Alifantis si Zan, programat pentru seara de 5 octombrie in Hard Rock Cafe: biletele VIP si biletele din categoria I deja s-au epuizat

Pentru concertul din care nu vor lipsi piese foarte iubite, precum “Emotie de toamna,” “Ce bine ca esti,”„Umbra,” „Ploaie in luna lui marte,” “Dupa Melci” sau “Piata Romana numarul 9”au mai mai ramas in vanzare doar bilete, cu loc, la pretul de 60 de RON.

Solistul impresioneaza prin varietatea trailor pe care le starneste in randul publicului, spectatorii considerand adesea ca: “fiecare concert al trubadurului este un carusel al emotiilor, zambetelor si romantismului.”

In decursul unei cariere de aproape 40 de ani, Nicu Alifantis a lansat peste 15 albume, a compus muzica pentru numeroase reprezentatii teatrale si a sustinut mai mai mult de 4500 de concerte.
 
Indiferent de categoria de bilet achiztionata, rezervarea mesei se face telefonic, direct la Hard Rock Cafe.

Biletele, cu loc, la preţul de 60 lei, sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor.

Autor: Călin Angheluță