Publicat: 30 Mai, 2016 - 10:03
Share

Candidatul USB, Nicuşor Dan, a anunţat că a acceptat propunerea contracandidatului său liberal, Cătălin Predoiu, pentru realizarea unui sondaj de opiniei care să arate cine stă cel mai bine în opţiunile bucureştenilor.

Propunerea lui Predoiu vizează realizarea, în ultima săptămână de campanie, a unui sondaj, iar cel mai bine poziţionat candidat să fie susţinut de celălalt.

"Alegătorii mei sunt oamenii care s-au săturat de corupţia şi de jaful generalizat din Capitală, patronat şi de PSD, şi de PNL. În numele lor declar că nu o să mă retrag din această campanie şi nu o să propun bucureştenilor să-l voteze pe dl Predoiu. Sunt în această luptă de 10 ani, nu de 3 săptămâni. Accept provocarea dlui Predoiu şi sunt gata ca o casă internaţională mare de sondaje să fac un sondaj astfel încât bucureştenii să voteze pe cine are şanse mai mari să o învingă pe dna Firea", a declarat Nicuşor Dan.

"Gabriela Firea nu va fi primarul general al Capitalei", a fost reacţia lui Predoiu, care s-a bucurat la anunţul candidatului USB.

Alina Gorghiu şi-a exprimat, la rândul ei, satisfacţia după decizia lui Nicuşor Dan: "Mă bucur că Nicuşor Dan a acceptat propunerea PNL şi a lui Cătălin Predoiu de a face un sondaj să vedem cine stă mai bine pentru a învinge PSD la Capitală! După acest sondaj, dreapta trebuie să fie unită şi să voteze util!", a scris Gorghiu pe Facebook.