27 iunie 2022

Nicuşor Dan i-a mulţumit preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, pentru foarte buna colaborare

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Luni, 28 iunie, a avut loc, la Bucureşti, ultimul meci al Campionatului European de Fotbal UEFA 2020, disputat pe Arena Naţională.

Cu această ocazie, Primarul General, Nicuşor Dan, mulţumeşte tuturor factorilor implicaţi în organizarea evenimentului, precum şi suporterilor care au participat la meciuri:

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan:

„Este o mândrie pentru Bucureşti şi pentru Municipalitate că am reuşit să ne ridicăm la standardele unei competiţii de acest nivel, urmărită probabil de peste 1 miliard de persoane la nivel global.

Ieri seară, chiar pe Arena Naţională, i-am mulţumit preşedintelui UEFA, Aleksander Ceferin, pentru foarte buna colaborare pe care am avut-o în organizarea Campionatului European de Fotbal la Bucureşti.

Cu sprijinul partenerilor din ţară şi din străinătate, al UEFA şi al FRF, al Ministerului Tineretului şi Sporturilor şi al altor instituţii centrale şi locale, prin contribuţia voluntarilor şi cu ajutorul suporterilor, Bucureştiul a reuşit să găzduiască o competiţie europeană de prestigiu la standarde europene.

Mulţumiri tuturor!”.

Reamintim că pe stadionul Arena Naţională s-au jucat 3 meciuri din grupe şi unul din optimile de finală, respectiv:

– Austria – Macedonia de Nord, pe 13 iunie;

– Ucraina – Macedonia de Nord, pe 17 iunie;

– Ucraina şi Austria, pe 21 iunie;

– Franţa – Elveţia, pe 28 iunie.