4 octombrie 2022

Nicuşor Dan: Invit specialiştii în arhitectură să se alăture echipei noastre

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Primăria Capitalei a lansat concursul pentru ocuparea a 6 posturi vacante în cadrul Direcţiei Generale Urbanism şi Amenajarea Teritoriului.

Primarul General, Nicuşor Dan:

„Invit specialiştii în arhitectură să se alăture echipei noastre şi să se înscrie la concursul organizat de Primăria Capitalei pentru ocuparea a 6 posturi vacante în cadrul Direcţiei Generale Urbanism şi Amenajarea Teritoriului – Serviciul de Autorizare.

În cadrul acestui serviciu sunt disponibile 4 posturi de Expert, clasa I, grad profesional superior şi 2 posturi de Expert, clasa I, grad profesional principal. Pentru a putea participa la concurs sunt necesare studii universitare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul arhitectură şi vechime minimă în specialitatea studiilor de 7, respectiv 5 ani.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în perioada 23 iunie – 12 iulie 2022, la Direcţia Managementul Resurselor Umane din cadrul Primăriei Capitalei, iar concursul va avea loc în data de 25.07.2022.

Atragerea de profesionişti în acest domeniu este esenţială atât în ceea ce priveşte protejarea şi conservarea patrimoniului urbanistic, cât şi în ceea ce înseamnă dezvoltarea armonioasă a oraşului”.

Mai multe informaţii referitoare la condiţiile participării la concurs se regăsesc pe site-ul instituţiei: https://doc.pmb.ro/institutii/primaria/directii/directia_mru/docs/2022/anunt_concurs_DU_20220623.pdf .

Direcţia de Presă

Sursa foto Primaria Capitalei