Publicat: 29 Octombrie, 2020 - 16:24
Share

După mai bine de o lună de la alegerile locale Nicuşor Dan și-a preluat mandatul de primar general al Capitalei. Criza sanitară, situația financiară a primăriei și problemele cu încălzirea și apa caldă au fost temele abordate de noul primar al Bucurestiului în primul său discurs în calitate de edil.

Nicușor Dan a promis că va avea o colaborare onestă atât cu bucureștenii cât și cu reprezentanții opoziției din Consiliul General al Municipiului București. În discursul său a punctat trei probleme importante cu care se confrunta locuitorii Capitalei: criza sanitară, problama termoficării și situației financiare a Bucucreștiului.

"Bucureştiul are o perspectivă extraordinară şi nu putem să nu reuşim. Însă, pe termen foarte scurt, le cer bucureştenilor răbdare şi solidaritate, pentru că sunt nişte probleme grave şi urgente cu care ne confruntăm. Suntem într-o criză sanitară, avem o criză a termoficării şi avem o criză financiară la nivelul municipalităţii. Răbdare şi le vom rezolva!", a declarat Dan.

Prezent la această preluare, Ludovic Orban făcut un apel la Nicușor Dan să facă un audit ''serios'' la PMB, adăugând că, din analizele efectuate de la nivel guvernamental, situaţia financiară a Bucureştiului este "foarte proastă".

"Aştept un audit serios la Primăria Capitalei, pentru că, pe analizele noastre, situaţia financiară a Bucureştiului este foarte proastă. Şi trebuie spuse aceste lucruri. Vă invit, domnule primar general, să spuneţi adevărul despre ce găsiţi şi, în acelaşi timp, vă garantez că veţi găsi o mână de ajutor în Guvernul pe care-l conduc", a declarat Orban, la ceremonia de învestire a noului primar general.

Tag-uri Nume: