Publicat: 2 Martie, 2015 - 19:31
Share

Marți, 3 martie, începând cu ora 20:00 se dă startul unui eveniment unic la noi în țară – Noaptea Teatrului Erotic. Jazzy live love music cu trupa TRIP, trei spectacole de teatru erotic și un shot din partea casei care să încălzească atmosfera. Un eveniment organizat de În Culise în colaborare cu Copper’s Pub – Hristo Botev nr. 25.

Sclipiri în priviri, lumină caldă, o căldură care te inundă. Asculți muzică în surdină și vezi trei show-uri care îți arată mai multe fețe ale sexului. O noapte erotică pe care o să ți-o amintești toată viața. Știi că n-ai nevoie de motive speciale ca să-ți oferi plăcere. D-asta am ales o zi oarecare din calendar în care vă oferim experiența unei nopți altfel, plină de senzualitate și dragoste fizică. 

Scrisori către Rita: The Show este o comedie erotică ce prezintă viața unui bărbat care-și găsește refugiul în sexul cu foarte multe femei. Toate gândurile necurate ale acestui bărbat antierou sunt ascultate de femeile din viața lui care sunt întruchipate prin prezența sexy a Ritei, o nimfă contemporană nud, pictată, care te ține cu sufletul la gură pe tot parcursul reprezentației. Un text de Ștefan Caraman. Cu Ștefan Nistor și Andreea Stafie. Regia Cristian Bajora. 

Dirty Sex prezintă povestea unei Sheherezade nimfomane și al soțului ei impotent. O poveste erotică din zilele noastre, care vorbește despre desacralizarea sexului. Cu Alina Neagu și Vali Bolat. Text și regia Valentin Braniște.

Poveste unei Videochatiste dezvăluie călătoria inițiatică a unei femei care vinde sex pentru a reuși să supraviețuiască. Un show care ne arată viziunea de culise despre o lume a prejudecăților. Cu Alina Neagu. Regia Valentin Braniște.