Publicat: 1 Iulie, 2020 - 09:00
Share

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că, începând de astăzi, 1 iulie, vor fi instituite restricţii de circulaţie pe autostrada A1 Timişoara - Lugoj, Lotul 2, km 468+602 - km 494+222, pentru execuţia lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a părţii carosabile.

Traficul va fi deviat de pe o cale pe alta, iar nodurile rutiere Topolovăţu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv.

Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în week-end.

Pe sectoarele de drum pe care circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri va fi instituită restricţie de viteză, la 80 km/h, iar depăşirea va fi interzisă. Sensurile de circulaţie, pe calea de rulare deschisă circulaţiei publice, vor fi delimitate prin balize direcţionale.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovăţu Mare şi Remetea Mare, precum şi a benzilor de decelerare şi accelerare eferente, unde circulaţia se va desfăşura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărţitor. Menţionăm că lucrările efectuate la cele două noduri rutiere nu se vor executa în aceeaşi perioadă de timp.

Lucrările sunt executate de antreprenorul Tirrena Scavi S.p.A, în perioada de garanţie.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.

DIRECTOR GENERAL REGIONAL,
ing. Horaţiu Mircea Simion