Publicat: 23 Ianuarie, 2013 - 18:33
Share

Dacă în urmă cu câteva săptămâni încă mai exista un număr redus de bilete la categoria Gazon A pentru concertul Depeche Mode din România, în prezent acestea sunt epuizate complet. Mai mult decât atât, noi sectoare se apropie de sold-out, Gazon B şi categoria de 435 lei (cu locuri pe scaune) fiind cele mai căutate de fanii trupei de origine britanică. Depeche Mode va concerta în primăvara acestui an pe Arena Naţională din Bucureşti, pe data de 15 Mai.
 
Tot mai mulţi fani Depeche Mode se grăbesc să-şi achiziţioneze bilete pentru show-ul ce va avea loc la Bucureşti în primăvara aceasta, cele mai căutate categorii după epuizarea biletelor din Gazon A fiind Gazon B şi categoria de 435 de lei, care se apropie la rândul lor de sold-out. Pe lângă acestea, fanii mai au la dispoziţie bilete în peluză şi tribune, la preţuri ce variază între 145 şi 320 de lei.
În luna Martie a acestui an, Depeche Mode va lansa cel de-al treisprezecelea material discografic din carieră, urmând ca pe data de 7 Mai să susţină la Tel Aviv primul concert al noului turneu care îi va aduce şi în România.  Concertul Depeche Mode de la Bucureşti va avea loc pe data de 15 Mai, pe Arena Naţională, biletele putând fi achiziţionate online, de pe MyTicket.ro, sau din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului,  la mai multe categorii de preţuri: 135 (Gazon B), 145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei în tribune şi peluză.

Autor: Călin Angheluţă