Publicat: 12 Februarie, 2014 - 22:41
Share

Odată cu lansarea albumului "Ieri şi Azi", Virgil Ianţu pregăteşte pentru primăvara acestui an o serie de concerte în ţară, astfel că noul său proiect muzical va putea fi ascultat live nu doar în Timişoara, ci şi în Bacău, Iaşi, Braşov, Cluj şi Sibiu.

Lansarea albumului "Ieri şi Azi", semnat Virgil Ianţu, programată pentru a doua jumătate a lunii Februarie, va fi urmată de un prim turneu naţional al artistului, ce va debuta cu un concert special de 1 Martie, la Filarmonica Banatului, Sala Capitol din Timişoara. Spectacolul ce se va desfăşura în formulă extinsă, cu acompaniamentul Bucharest Jazz Orchestra, va fi urmat de alte cinci concerte în ţară:

22 Martie, Bacau – Teatrul de Vară Radu Beligan,
23 Martie, Iasi – Casa de Cultură a Sindicatelor,
28 Martie, Brasov – Filarmonica Braşov, Sala Patria,
29 Martie, Cluj – Casa de Cultură a Studenţilor,
30 Martie, Sibiu – Filarmonica Sibiu, Sala Thalia,

Toate concertele sunt programate să înceapă la ora 20:00, accesul în sălile de spectacol realizându-se începând cu ora 19:00.

Biletele pentru show-ul din Timişoara sunt disponibile deja pe myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta, la trei categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă, respectiv 70, 90 şi 120 de lei. În perioada imediat următoare vor fi puse în vânzare şi biletele pentru celelalte concerte.

Turneul prezentat de Trachisept marchează reîntoarcerea pe scenă a lui Virgil Ianţu, după aproape 14 ani de televiziune, proiectul "Ieri şi Azi" fiind o idee mai veche a artistului, pusă în practică alături de George Natsis şi Adrian Despot. Albumul reprezintă o colecţie de piese româneşti reorchestrate şi interpretate în stilul swing. Primul single, intitulat "Ce bine că eşti", a fost deja lansat, clipul putând fi urmărit şi pe canalul oficial de YouTube al artistului.

Mai multe informaţii despre albumul şi turneu "Ieri şi Azi" se găsesc şi pe site-ul virgiliantu.ro şi pe facebook.com/iantu.virgil/app_123966167614127