Publicat: 16 Februarie, 2015 - 16:09

History va difuza noi episoade ale serialelor pentru pasionații de mașini, în fiecare marți și de joi, aventuri inedite din „Recuperatorii de camioane” și din „Războiul transportatorilor” urmând a fi prezentate telespectatorilor începând cu această lună.

 

Episoade noi din cel de-al cincilea sezon din „Războiul transportatorilor” vor fi difuzate în fiecare zi de marți, la orele 22:00. Marc, Jarrett, Jennifer, Roy şi pisica lui mult-iubită, Muffy, se întorc cu noi forțe: Chris şi Robbie. Serialul urmăreşte lumea competitivă a curajoşilor cărăuşi independenţi, care se luptă pentru şansa de a transporta încărcături problematice, bizare și agabaritice dintr-un loc în altul. În fiecare zi, sute de transporturi sunt scoase la licitație și transportatorul care cere cel mai puțin, câștigă. Abia după câștigarea licitației începe adevărata provocare, când transportatorii trebuie să găsească soluțiile optime pentru a duce la bun sfârșit treaba. Fie că sunt începători sau vetereani au drumurilor, nicio încărcătură nu depășește puterile acestor profesioniști.

„Recuperatorii de camioane” se întorc de asemenea cu noi episoade din cel de-al doilea sezon, în fiecare joi, la 21:00. Emisunea urmărește „vânătorii” de camioane de pe tot teritoriul Americii, porniţi în misiuni periculoase de recuperare a încărcăturilor dispărute. Camionele, furate și abandonate, însă cu încărcături valoroase, trebuie să fie găsite și aduse înapoi de către cei care își iau acest angajament, altfel pierzând banii puși în joc drept recompensă. Fiecare episod este o cursă contra-cronometru în care echipele încearcă să demonstreze că sunt cele mai bune, rapide și mai norocoase. Miza este cu atât mai mare cu cât doar echipa care găseşte camionul este plătită.

Mai multe informații despre seriale sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

History Channel este o televiziune factuală ce prezintă o multitudine de personaje care împărtăşesc poveşti din trecut şi din prezent. La History, limitele sunt împinse până la extrem, negocierile sunt câştigate şi noi detalii inedite ies mereu la iveală.

History este numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România şi principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK, acest post aderând la ARMA în 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Digi, Romtelecom, UPC, iNES IPTV şi Orange TV. Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks şi BSkyB, este liderul de piaţă în distribuţia posturilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum HISTORY, HISTORY HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2. A+E Networks UK s-a lansat în Noiembrie 1995, activează în 90 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 19 limbi. 

Localizare: 

Geolocation is 44.4267674, 26.1025384