7 iulie 2022

Noi liste cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM

Cropped image of creative woman hands typing on a computer laptop that putting on a white working desk surrounded by a coffee cup, pencil holder, potted plant, and file folder.

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla Clasic) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus), ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 22 iunie 2022.

În această etapă, în cadrul Programului Rabla Clasic au fost acceptate 398 dosare pentru 727 autovehicule şi 6 motociclete.
Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 372 dosare acceptate pentru 646 autovehicule electrice, dintre care 416 pur electrice, 153 electrice hibride şi 77 motociclete electrice.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul: www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus.

Biroul Comunicare
Administraţia Fondului pentru Mediu

Sursa foto Pixabay