22 octombrie 2021

Noi oportunităţi pentru mobilităţi de practică prin programul Erasmus+

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În perioada 10-21 mai 2021, Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC) organizează o nouă competiţie pentru obţinerea unei mobilităţi Erasmus+ de practică, informează ec. drd. Răzvan-Ionuţ Drugă, referent în cadrul Biroului.

Conform sursei citate, la competiţie pot participa toţi studenţii UOC, indiferent de specializarea sau anul în care aceştia sunt înmatriculaţi. Mobilităţile vor avea o durată de minimum 60 zile şi vor putea fi desfăşurate doar în ţările Programului: statele membre ale Uniunii Europene, plus Islanda, Liechtenstein, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, Republica Macedonia de Nord, Norvegia, Serbia sau Turcia. Persoanele care vor beneficia de această oportunitate vor primi un grant cuprins între 670 şi 720 euro/lună, în funcţie de ţara de destinaţie.

Studenţii îşi pot depune dosarul de candidatură doar în format electronic, urmărind, întocmai, instrucţiunile din anunţul competiţiei, disponibil la următorul link: http://dri.univ-ovidius.ro/images/2021/Anun%C8%9B%20competi%C8%9Bie%20-%20MAI%202021.pdf.

De asemenea, pentru orice alte detalii, cei interesaţi pot contacta echipa Biroului la adresa erasmus@univ-ovidius.ro.