Publicat: 9 Iulie, 2020 - 13:57
Share

Nordis Mamaia 5***** propune românilor să investească într-o experiență inovatoare pe litoralul Mării Negre. Ansamblul reprezintă o investiție de 90 de milioane de euro și va asigura turiștilor o experiență de vacanță la cele mai ridicate standarde internaționale. Nordis oferă atât camere de hotel de 5***** care pot fi cumpărate și închiriate către turiști, cât și opțiunea de a achiziționa o locuință de vacanță sau una permanentă în ansamblul rezidențial.

 

Grupul Nordis activează pe piața locală de peste 12 ani, timp în care a observat schimbarea tendințelor în rândul preferințelor pe care le au turiștii din România. Astfel introduce un concept cu totul nou pentru piața locală: investiția într-o cameră de hotel care generează venit garantat pentru proprietar și o poate folosi timp de o săptămână pe an. Ansamblul Nordis Mamaia 5***** este cel mai ambițios proiect de pe litoral. Acesta este compus din 330 de apartamente rezidențiale și 730 de camere de hotel pe o suprafață totală de 80.000 de metri pătrați.

 

Proiectul va fi finalizat în 2021, dar până atunci românii pot investi într-unul dintre apartamentele premium, care le poate asigura fie o vacanță de lux și o investiție cu randament anual, fie o locuință permanentă cu acces la toate facilitățile și serviciile oferite de complex.

 

Alegerea achiziționării unui apartament de vacanță sau permanent la malul mării

 

Dacă în urmă cu un deceniu nu foarte mulți turiști ar fi ales un sejur la un hotel de 5 stele, acum tot mai mulți români au ajuns să prețuiască mai mult confortul și caută experiențe deosebite. Tocmai de aceea, ansamblurile de lux ca Nordis Mamaia 5***** nu mai sunt privite ca opțiuni doar pentru o anumită categorie, pentru celebrități sau pentru persoanele care au statut financiar ridicat. În prezent, o mare parte din turiștii români preferă serviciile hoteliere complete de 5 stele, care să le asigure toate facilitățile și un confort crescut.

 

Experiența inovatoare adusă de Nordis Mamaia 5***** pe litoralul românesc presupune că pot fi cumpărate de către clienți apartamente de hotel și apartamente rezidențiale. Pentru cele din urmă, clienții au oportunitatea de a-și achiziționa un apartament pe care să îl folosească doar pentru vacanță sau în care să locuiască 365 zile pe an.

 

Avantajele de a locui la malul mării într-un ansamblu care să ofere toate facilitățile unui hotel de 5***** sunt nenumărate. Printre beneficii se numără cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafață de peste 3.200 de metri pătrați, care va cuprinde saune și piscine. De asemenea, va fi disponibilă o plajă proprie de 10.000 de metri pătrați cu peste 1.000 șezlonguri, care va include beach bars, snack bar și piscină pentru copii.

 

Totodată, lista e completată de o gamă de facilități smart, iar complexul va găzdui 9 restaurante și cafenele, cinematograf VIP, galerie comercială premium, 6 săli de conferință, dar și spații de joacă pentru copii, clinică medicală care va oferi servicii de recuperare, kinetoterapie, medicină sportivă și stomatologie, și sală de fitness. Ansamblul va dispune și de un număr de peste 800 de locuri de parcare, servicii de valet parking, concierge, room service, servicii de curățenie și pază. Toate aceste facilități sunt gândite pentru a oferi o experiență unică și o vacanță memorabilă.

 

„În ultimii ani, am putut observa tendința de a investi într-o casă de vacanță pe litoral. Viitorii locuitori sunt dispuși acum să investească sume mult mai mari pentru că știu că o fac pentru ei și pentru experiența lor de relaxare. Ce înseamnă această experiență? Un client care preferă o locuință într-un ansamblu rezidențial de lux nu își dorește doar un simplu apartament, ci o întreagă gamă de servicii. Conceptul Nordis Mamaia 5*****, încă de la început, a fost gândit să ofere toate serviciile necesare clienților fără a mai fi nevoie ca aceștia să apeleze la variante externe. Acest lucru nu numai că le oferă un sentiment de relaxare, dar îi și determină să câștige mai mult timp pe care îl pot folosi pentru atingerea un nivel permanent de confort și liniște”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

 

Ansamblul este format din 4 corpuri, fiecare cu câte 11 etaje, unite între ele prin zona de lobby. Statutul de hotel de 5 stele este însă obținut ca urmare a punerii la dispoziția turiștilor a unor beneficii suplimentare, cum au fost cele menționate până acum. Un astfel de statut este obținut când sunt îndeplinite un set de criterii prin care le sunt oferite clienților experiențe care îndeplinesc sau depășesc cele mai mari așteptări pentru confort, decor și facilități. Recent întreg ansamblul a obținut pre-certificare Green Homes pentru performanța energetică și responsabilitatea față de mediu.

 

„Un hotel care își dorește să aibă 5 stele trebuie să respecte numeroase reguli și criterii stricte. Toate converg în scopul final de a oferi clientului o experiență completă. Aici vorbim de design, planul arhitectural al camerelor, dar și facilitățile de lux oferite. Pe litoralul românesc, în momentul de față, nu există un număr mare de hoteluri de 5 stele care să includă și facilități pe măsură. Cu ajutorul clienților care vor trece pragul și investesc încrederea lor în noi, ne propunem să devenim un ansamblu de referință la nivel național și suntem încrezători că vom face asta prin servicii la calitate internațională”, a completat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

 

Despre Nordis Mamaia 5*****

Nordis Mamaia se află în portofoliul Nordis Group, dezvoltator imobiliar de lux, cu o experiență de 12 ani pe piața locală. Compania urmărește prin proiectele sale să aducă pe piața imobiliară din România lucrări de cea mai înaltă calitate.

 

Nordis Group este un brand românesc, grup de firme format din șase entități, care îș​i desfă​ș​oară activitatea în dezvoltarea imobiliară, industrie hotelieră, construc​ț​ii, arhitectură, consultan​ț​ă imobiliară, administrare imobile. Companiile din portofoliul Nordis Group sunt Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture și Nordis Property Management.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: