Publicat: 30 August, 2016 - 18:28
Share

Nouă foşti membri ai PMP Gorj s-au înscris în PSD, a anunțat, marţi, într-o conferinţă de presă de unul dintre aceştia, Radu Angheloiu. Angheloiu a precizat că a luat decizia de a intra în PSD ca urmare a fuziunii dintre UNPR şi PMP. 

"Am decis eu, alături de echipa care este cu mine, dar şi cu alţii, să intrăm şi să activăm în PSD. Este o opţiune pe care, împreună cu colegii, am discutat-o. Legat de fuziunea dintre PMP şi UNPR, nu m-am simţit deloc în largul meu în PMP, era previzibilă o ieşire a mea de acolo, am informat preşedintele organizaţiei judeţene, a înţeles despre ce e vorba, el ştie care sunt opţiunile mele, am încercat, dar nu se poate continua acolo, pentru că nu vreau să fac o muncă pe care să nu mi-o însuşesc în totalitate. Consider că în momentul de faţă PSD este singurul în care pot să activez. (...) Am venit să facem treabă acolo unde va hotărî PSD că suntem de ajutor", a precizat Angheloiu.

În aceeaşi conferinţă de presă, secretarul executiv al PSD Gorj, Gheorghe Milosteanu, a anunţat că Marian Rotaru, care a candidat la Primăria Târgu-Jiu din partea PSRo, va reveni în formaţiunea politică a social-democraţilor, din care a făcut parte mai mulţi ani. 

 

.