29 iunie 2022

Nouă migranţi ascunşi în TIR-uri, depistaţi de poliţiştii de frontieră arădeni

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au depistat nouă cetăţeni străini care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare.
În ultimele 24 de ore, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară,doi cetăţeni români, aflaţi la volanul unor ansambluri rutiere, înmatriculate în România. Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, componente auto şi anvelope pentru societăţi din Portugalia şi Germania.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentele pentru marfă, nouă cetăţeni străini.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 13 şi 29 de ani, solicitanţi de azil în România.

În ambele cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, iar minorii au fost preluaţi de D.G.A.S.P.C. Arad.

VIDEO
nou–migran–i-ascun–i-in-tir-uri–depista–i-de-poli–i–tii-de-frontier–ar–deni.mp4

Link articol: https://www.politiadefrontiera.ro/ro/oradea/i-noua-migranti-ascunsi-in-tiruri-depistati-de-politistii-de-frontiera-aradeni-25994.html