7 decembrie 2021

Nouă percheziţii la sex shop-uri

Distribuie pe rețelele tale sociale:

La data de 13 mai a.c., poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R., sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu sprijinul poliţiştilor de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din cadrul D.G.P.M.B. şi inspectoratelor de poliţie judeţene Braşov, Constanţa, Prahova şi Bihor, pun în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în cele 4 judeţe şi în Bucureşti.

Activitatea vizează sediile sociale şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale de tip SEX SHOP, care ar comercializa ilegal, către publicul larg, produse ce au conţinut de substanţe toxice (nitrit izopropilic – nr. CAS 541-42-4).

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice.

Din cercetări a rezultat faptul că produsele ar fi comercializate în magazine tip SEX SHOP sau prin intermediul internetului, fiind etichetate ca produse de uz casnic, cum ar fi „odorizante de cameră”. Întrucât conţin substanţe toxice periculoase, este interzis ca aceste produse să fie vândute pentru consum uman.

După percheziţii, vor fi conduse la audieri 10 persoane, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptelor.