Publicat: 1 Mai, 2015 - 11:42
Share

„Reason”, cel mai recent single lansat de Selah Sue, este difuzat deja de radiourile de profil din România şi va putea fi ascultat de fani, în direct, cu ocazia concertului de lansare a albumului artistei belgiene, din data de 13 Mai, de la Arenele Romane, eveniment organizat de compania Events.

 

 

„Reason”, single-ul care dă titlul celui de-al doilea album Selah Sue, face parte din playlist-urile radiourilor de profil din România. Vocea inconfundabilă îmbinată cu acordurile chitarei Taylor și aranjamentele de coarde și tempouri ce merg de la funk la jazz la bossa nova reprezintă ecoul artistei cunoscute la început de drum. 

Albumul reflectă viața artistei pline de energie, luminată, dar marcată de cicatrici, care, săptămâna aceasta, a anunțat că este mândră să fie ambasadoarea proiectului „Te Gek”. „Aproape toate cântecele mele sunt despre iubirea față de tine însuși. Este foarte important să te accepți pentru ceea ce ești. Sunt sigură că fericirea începe aici. Sper ca mesajul să poată ajunge la cât mai mulți”, a afirmat Selah Sue.

Biletele pentru spectacolul de la Arenele Romane costă 120 lei - Normal Circle - sau 150 lei, în Golden Ring, iar în ziua evenimentului vor costa 140, respectiv 170 de lei, în Golden Ring. Acestea se pot cumpăra online, pe eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achiziţionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.

Eveniment recomandat de UTV și Gold FM.

Localizare: 

Geolocation is 44.4129151, 26.0932481