Publicat: 9 Iunie, 2016 - 20:54

 

Avanpremiera de săptămâna aceasta oferită de Cine Globe este „Now You See Me Now: Jaful perfect 2”, continuarea unei magice poveşti, cinefilii putând vedea, de asemeni, şi premierele  „Warcraft. Începutul” si „Oachi, prinţul din junglă”.

"Now You See Me: The Second Act" este un film din 2016, care îi prezintă pe cei patru călăreţi (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi noua adiţie Lizzy Caplan) care se întorc, din 17 Iunie, cu o aventură formidabilă, ridicând iluzionismul la un cu totul alt nivel care va cuprinde întreaga planetă. La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

Biletele pentru „Now You See Me Now: Jaful perfect 2” s-au pus deja în vânzare şi pot fi achiziţionate de pe cineglobe.ro

„Oachi, prinţul din junglă” prezintă povestea unei broscuţe ce traversează o criză de identitate, simţindu-se total diferită de suratele sale şi care decide să plece într-o călătorie importantă, la capătul căreia să afle adevărul şi să ştie care este locul lui în lume.

În acest film evoluează Russell Peters, Sean Astin şi Tim Curry.

Fanii seriei X-Men pot viziona un nou film cu personajele lor preferate, care sunt nevoite să se unească pentru a împiedica reuşita planurilor lui Apocalypse şi ale aliaţilor acestuia, care vor să extermine rasa umană şi să preia controlul asupra universului.

Din data de 26 Mai, Cine Grand România a devenit Cine Globe România, rebrandingul ajutând compania să transmită mai bine strategia sa internaţională de extindere.