15 august 2022

Număr record de candidaţi admişi în sesiunea iulie 2022 la programele universitare de licenţă din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Număr record de candidaţi admişi în sesiunea iulie 2022 la programele universitare de licenţă din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti! Nou concurs la începutul lunii septembrie.

Admiterea la Academia de Studii Economice din Bucureşti la programele universitare de licenţă, sesiunea iulie 2022, s-a finalizat cu un număr record de candidaţi admişi – 5964. Îi felicităm pe cei care din toamnă vor fi studenţi la ASE şi le urăm succes în noua etapă a vieţii lor!

„Dragi studenţi, vă doresc să fiţi ambiţioşi, să aveţi încredere în voi pentru a face faţă tuturor provocărilor, să nu vă lipsească energia şi curajul, să fiţi cât mai activi pentru a vă bucura de performanţele obţinute prin competiţie! Suntem mândri de a vă primi în marea noastră comunitate universitară!”, spune prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rectorul ASE.

Cea mai bună universitate economică şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est anunţăorganizarea unui concurs de admitere în toamnă, la începutul lunii septembrie, cu o ofertă de şcolarizare de aproximativ 400 de locuri la programele universitare de licenţă cu frecvenţă şi aproximativ 200 de locuri la învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă.

Oferta finală de locuri pentru fiecare program va fi disponibilă începând cu 1 septembrie pe toate canalele de informare ale universităţii: www.ase.ro, pagina oficială de facebook şi instagram.

Înscrierile vor începe luni, 5 septembrie, şi se vor termina joi, 8 septembrie, ora 14.00. Înscrierile se desfăşoară online prin încărcarea documentelor de concurs şi plata taxei de înscriere pe platforma admitere.ase.ro. Pentru întrebări şi informaţii detaliate despre Admitere septembrie 2022, candidaţii au la dispoziţie paginile instituţionale Admitere Licenţă 2022, Facebook, Instagram.

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziţionată la nivel internaţional în topuri de prestigiu, care îşi continuă trendul ascendent în prestigiosul clasament Times Higher Education University Impact Rankings 2022, ocupând locul 301-400 la nivel mondial şi locul I în România.

ASE este cea mai bună universitate din România în domeniul Economie şi Econometrie, conform QS World University Rankings by Subject 2022.

Angajatorii apreciază foarte bine diploma de absolvent al ASE, care constituie garanţia unui viitor sigur şi a celei mai bune inserţii pe piaţa muncii. O confirmă şi influentul QS World University Rankings – ASE este universitatea unde 86% dintre absolvenţi îşi găsesc de lucru în domeniul studiat în primele 6 luni de la terminarea facultăţii. Depinde de absolvenţii ASE să aibă un viitor sigur şi bine plătit, toate condiţiile sunt create.

Studenţii ASE beneficiază de peste 3400 de burse de performanţă, de studiu şi sociale, cu valori atractive, peste 550 de burse Erasmus, peste 3000 de locuri de practică şi internshipuri la firme de top. Pentru studenţii din ţară ASE pune la dispoziţie 4000 de locuri în căminele proprii.

Biroul de presă al ASE

Sursa foto ASE