Publicat: 1 Iulie, 2014 - 20:16
Share

Un brăilean stabilit în București a avut parte de un șoc atunci când s-a întors după doi ani la casa de la țară. Acesta a constatat că imobilul lipsea complet, în loc fiind un lan de porumb.

Bărbatul povestește că a crezut inițial că a greșit localitatea atunci când a mers la Vădeni, însă și-a dat seama ulterior că toată casa a fost furată, sunând la Poliție pentru a reclama fapta, relatează infobraila.ro.

Proprietarul crede că după ce localnicul care avea grijă de casă a încetat din viață, alți vecini au spart casa și au făcut-o să dispară bucată cu bucată. 

„Un vecin care a murit avea grija de casa si se ducea din cand in cand pe acolo. Pana acum doi ani mergeam in fiecare an, insa am avut alte probleme si nu am mai trecut pe acolo. Vecinii sau cineva din sat ca nu avea altcineva cine au spart casa, au carat tot si dupa aia s-au gandit ca le trebuie si fierul din pereti. Pana si fantana au distrus-o. De gard nu mai zic, ca m-am invartit vreo 20 de minute pe acolo pana mi-am dat seama. Credeam ca am gresit satul", a declarat barbatul.
 
Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt, urmând ca cercetarile să fie continuate pentru stabilirea făptașilor.