Publicat: 7 Iunie, 2016 - 17:03
Share

Cu doua săptămâni înaintea concertului Queen + Adam Lambert, biletele pentru Gazon B sunt epuizate complet, organizatorii anunţând că biletele din categoria IV, în valoare de 126 de lei, au fost cele mai dorite de fanii legendarei trupe, fiind vândute în totalitate.

 Cei care nu vor să rateze ceea ce se anunţă a fi show-ul anului 2016 în România mai au la dispoziţie bilete la următoarele categorii de preţ: 535,50 de lei - în Tribuna, 310,50 de lei - Golden Circle şi 220,50 de lei - Gazon A, preţuri la care se adaugă comisionul de ticketing. Concertul va avea loc pe 21 Iunie, în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti, şi reprezintă primul show al trupei Queen în ţara noastră.
 
Queen şi Adam Lambert au cântat pentru prima dată în această formulă în 2009, susţinând împreună numeroase show-uri sold-out în Statele Unite, America de Sud şi Europa. Celebrele compoziţii Queen şi interpretarea efervescentă a lui Adam Lambert, alături de veteranii Brian May şi Roger Taylor, au devenit asadar o combinaţie de succes, Queen + Adam Lambert fiind astăzi una dintre cele mai aclamate formule de pe scena internaţională a muzicii live. Presa de specialitate laudă îndelung demersul, în timp ce fanii de pretutindeni savurează cu bucurie şi entuziasm fiecare concert care le readuce aproape muzica preferată.
 
Biletele pentru Queen + Adam Lambert pot fi achiziţionate atât online, de pe eventim.ro, cât şi din magazinele partenere, respectiv:  Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.