29 iunie 2022

O echipă de control a Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj a verificat pârtia Feleacu

Distribuie pe rețelele tale sociale:

În urma unei sesizări din spaţiul public, o echipă de control a Comisariatului Judeţean Pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Cluj, a verificat, conform competenţelor, respectarea pervederilor legale la prestatorul de servicii SC TELESCHI SRL (pârtia Feleacu).

Cu acest prilej, comisarii clujeni au descoperit mai multe abateri, după cum urmează:
1. dozatoarele de gel igienizant din toalete erau goale
2. o cabină WC aferentă bărbaţilor era defectă
3. lipsa unor plăci de gresie în incinta spaţiilor de toaletă
4. utilizarea unor feţe de masă rupte
5. folosirea unor scaune cu muchii ascuţite, improprii utilizarii
6. zona de bar neigienizată, deşi la momentul controlului era ora 14.17, în condiţiile în care programul acestuia începe le ora 14
7. bloc alimentar cu deficienţe: folosirea vaselor emailate, hota îmbâcsită cu depuneri de impurităţi, plita neigienizată, conducta de apă curentă spartă, folosirea unor frigidere care prezentau rugină în exces, depozitarea unor produse direct pe paviment, zone cu igrasie în perimetrul barului, utilizarea cărnii fără elemente de identificare caracterizare, a veselei din PVC şi a unui cântar neomologat.

În consecinţă, operatorul economic a fost sancţionat contravenţional cu amenda în valoare de 50.000 de lei. Aceasta a fost însoţită de măsura complementară de oprire a prestării serviciului până la remedierea deficienţelor.