Publicat: 18 Iulie, 2014 - 20:42
Share

O familie din Austrialia și-a pierdut patru membri în cele două tragedii care au implicat avioane ale Malaysia Airlines. Doi membri ai familiei au dispărut odată cu zborul MH370 din luna martie, când un avion al companiei malaeziene a dispărut de pe ecranele radarelor fără a mai fi găsit vreodată. Alți doi membri ai familiei au murit în tragedia aviatică petrecută joi în Ucraina, când o aeronavă a aceleiași companii a fost doborâtă, după toate probabilitățile, cu o rachetă sol-aer.

Irene și George Burrows, din Bileola, Queensland, erau încă în doliu după fiul lor Rodney și soția acestuia, Mary, după ce avionul în care se aflau a dispărut în martie deasupra Oceanului Indian. Acum și-au pierdut nepoata, Maree Rizk, și pe soțul ei, Albert, care erau la bordul cursei MH17, scrie The Independent, citat de digi 24.

La bordul avionul malaezian care s-a prăbuşit în Ucraina se aflau 173 de pasageri olandezi, 27 de pasageri australieni, 43 de malaezieni, 12 indonezieni, nouă britanici, patru germani, patru belgieni, trei filipinezi, un canadian și un neozeelandez. Potrivit MAE, în avion se afla şi o persoană cu dublă cetăţenie, inclusiv română. Victima ar fi studiat la UMF Cluj și ar fi avut și cetățenie canadiană.