27 octombrie 2021

O nouă acțiune împotriva permiselor sanitare începe la Paris

proteste Franta

Hundreds of people gathered at the Place du Trocadero on Saturday to protest against the sanitary pass. Paris, on 24/07/2021. Des centaines de personnes se sont rassemblees, ce samedi, Place du Trocadero a l appel de Florian Philippot pour protester contre le pass sanitaire. Paris, le 24/07/2021. //CEZARDGABRIELLE_0723.02194/2107242108/Credit:Gabrielle CEZARD/SIPA/2107242110,Image: 623137052, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Distribuie pe rețelele tale sociale:
A douăsprezecea acțiune în masă împotriva permiselor sanitare s-a desfășurat astăzi la Paris

 La Paris, pentru a douăsprezecea sâmbătă la rând, a avut loc un protest în masă împotriva permiselor sanitare pentru coronavirus, situația rămâne calmă, relatează presa locală de la fața locului.
Începând cu 9 august, permisele sanitare din Franța sunt obligatorii pentru vizitarea cafenelelor, restaurantelor, centrelor comerciale mari, precum și pentru călătoriile cu avionul și trenurile pe distanțe lungi. Documentul presupune trecerea întregului ciclu de vaccinare împotriva COVID-19, prezența unui test negativ pentru infecția cu coronavirus sau confirmarea bolii anterioare.

Sâmbătă, acțiunea, condusă de mișcarea „vestele galbene”, a început din Place Denfert-Rochereau din arondismentul 14 al Capitalei franceze. Procesiunea a  durat câteva ore și s-a terminat în Piața Națiunii.

Coloana protestatarilor a fost flancata de cordoanele poliției din ambele părți. Demonstrația s-a desfășurat loc calm, fără incidente.
În același timp, la Paris au mai avut loc încă două proteste, dintre care unul a fost inițiat de liderul mișcării Patriotilor, Florian Filippo.
Ciprian Pop