1 iulie 2022

O nouă ediţie a evenimentului ” Universitatea vârstei a treia”, organizată de Fundaţia UBB

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Fundaţia UBB organizează şi în acest an proiectul de suflet adresat seniorilor cetăţii, ediţia din 2021-2022 a evenimentului „Universitatea vârstei a treia”, un proiect de învăţare continuă (Life Long Learning).

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Asociaţia EduNation şi Primăria Cluj-Napoca.

Datorită condiţiilor sanitare şi reglementărilor în vigoare, programul va avea loc on-line, pe o platformă dedicată.

„Dorim să construim un program de 1-2 întâlniri/săptămână, de câte 50 de minute, desfăşurate în cursul dimineţii, pe durata întregului an universitar, cu date fixate în funcţie de disponibilitatea voluntarilor. Ne dorim să oferim cursuri de popularizare a ştiinţei, temele abordate pot fi din diferite domenii. Ele pot să se refere la probleme de interes variat, de la literatură română sau universală, istorie, biologie, sănătate publică, psihologie, istoria artei, sau studii culturale, dezvoltate pe înţelesul unui public educat, dar nespecialist, de vârsta a treia, care utilizează resursele de educaţie on-line cu moderaţie. În urma înscrierilor dvs. o să încercăm să grupăm temele pentru a obţine un program cu o anume coerenţă de ansamblu.”, au declarat organizatorii.

În acest context, invităm facultăţile/departamentele să „adopte” un modul de 4-5 cursuri/teme. Puteţi să vă înscrieţi (completând acest formular ) cu o singură prelegere sau cu mai multe. La sfârşitul activităţii desfăşurate, Fundaţia UBB va elibera un atestat cu privire la aceasta. Pot susţine prelegeri cadrele didactice, dar şi doctoranzii UBB.

Vă rugăm să completaţi formularul de mai sus şi să îl trimiteţi pe adresa: fundatiaubb.u3a@gmail.com. Pentru mai multe detalii vă invităm să apelaţi la managerul proiectului dr. Monica Coste

Direcţia Comunicare şi PR a UBB