27 septembrie 2022

O nouă ediţie „Dancing with the stars” vă aşteaptă cu spectacole inedite de film, muzică şi dans

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Proiectul organizat de Direcţia de Cultură, Educaţie, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanţa şi Asociaţia Talent-Art Constanţa continuă pe plaja Reyna din cartierul Faleză Nord. Joi, 11 august, de la ora 20:30, aveţi ocazia să participaţi la spectacolul de dansuri tradiţionale oferit de Comunitatea Elenă Elpis Constanţa şi trupa „Total Dance Show” şi să vizionaţi pelicula „Zorba Grecul”.

Filmul este ecranizarea romanului cu acelaşi nume a lui Nikos Kazantzakis. Exuberanţa lui Zorba, capacitatea caracterului de a vedea numai partea senină a vieţii şi de a transfera atitudinea sa optimista si celor din jur, combinate cu metafora dansului pe plaja pustie fac din acest film o capodoperă. De asemenea, actori ca Irene Papas şi Alan Bates îşi joacă rolurile cu profesionalism, interpretând caractere puternice cu mare autenticitate.

Până pe 1 septembrie, proiectul „Dancing with the stars” oferă spectacole inedite, care îmbină o serie de filme consacrate cu momente de dans binecunoscute reprezentând modul perfect de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă.

Proiectul este finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, iar participarea la spectacole şi filme este gratuită.

Sursa foto Pixabay