Publicat: 5 Mai, 2017 - 08:33

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, sprijină desfășurarea celei de-a IV-a ediții a Festivalului național de muzică folk 'Adrian Păunescu', organizată de reprezentanții Liceului Teoretic 'Tudor Vladimirescu'.

Evenimentul va avea loc vineri, 5 mai 2017, începând cu orele 11.00, la sediul instituției de învățământ din Bdul. Iuliu Maniu nr. 15, Sector 6.

Elevi talentați din școlile generale și din liceele din Capitală și din țară vor participa, în cadrul Festivalului, la un concurs de interpretare vocală și creație muzicală. Artiști consacrați se alătură acestei acțiuni ca interpreți, dar și ca membri ai juriului: soprana Rodica Anghelescu, baritonul Iordache Basalic, poeta Rodica Vătăman Subțirelu și președintele juriului, Andrei Păunescu. Evenimentul va fi prezentat de Dana Gîju, jurnalist.

Festivalul național de muzică folk 'Adrian Păunescu' este un eveniment de promovare a tinerelor talente și a fost inițiat în urmă cu câțiva ani de către directorul Liceului 'Tudor Vladimirescu', Pavel Lazarov, ca un omagiu adus marelui poet, Adrian Păunescu, simbolul unei generații.

Sala în care se desfășoară festivalul poartă numele poetului.

Sunteți așteptați să luați parte, pentru câteva ore, la un spectacol deosebit de muzică și poezie.

Intrarea este liberă!