26 mai 2022

O nouă întâlnire de management în cadrul proiectului European Alliance for Sport and Mental Health

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Universitatea Ovidius din Constanţa (UOC), în calitate de instituţie parteneră, a participat miercuri, 14 iulie 2021, la cea de-a doua întâlnire de management din cadrul proiectului European Alliance for Sport and Mental Health (EASMH), cod 622832-EPP-1-2020-1-IT-SPO-SCP, informează managerul proiectului, prof. univ. dr. Ionel Melenco, decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport (FEFS).

Potrivit sursei citate, evenimentul s-a desfăşurat în mediul online şi a reunit echipele de proiect ale partenerilor implicaţi.

„În cadrul întâlnirii am analizat progresul activităţilor desfăşurate până în prezent şi au fost prezentate exemple de bune practici referitoare la dezvoltarea de noi modele integrate de recuperare şi reabilitare pentru persoanele cu tulburări mintale. De asemenea, am analizat o serie de aspecte legate metodologia pe care o vom utiliza în crearea rezultatelor intelectuale propuse în proiect. Nu în ultimul rând, am stabilit calendarul următoarelor acţiuni, pe care sperăm să le desfăşurăm în format fizic, ţinând cont şi de evoluţia efectelor provocate de pandemia de COVID-19”, a precizat prof. univ. dr. Ionel Melenco.

Proiectul EASMH, cu o valoare totală de 398.450 de Euro, finanţat prin Programul Erasmus Plus, Acţiunea-Cheie Sport: Parteneriate de Colaborare, este implementat în perioada ianuarie 2021 – decembrie 2023.