29 septembrie 2022

O nouă listă cu dosare aprobate în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic a fost publicată pe site-ul AFM

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat pe site-ul instituţiei o nouă listă cu dosare aprobate în cadrul programului Casa Eficientă Energetic. Suma totală aprobată a proiectelor este de 3.653.144,76 lei.

În cadrul programului se acordă o finanţare nerambursabilă în cuantum de maximum 70.000 lei, inclusiv TVA pentru fiecare proiect, fără a depăşi 60% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile ale investiţiei.

Pentru acest program, sesiunea de înscriere este în derulare, persoanele fizice putând accesa programul prin înscrierea în aplicaţia informatică: https://cee.afm.ro/, în limita fondurilor disponibile alocate, vizibile în aplicaţie.

Documentele din dosarul de finanţare trebuie să fie valabile la momentul înscrierii în aplicaţia informatică. Ulterior, în cel mult 15 zile de la înscriere, solicitanţii transmit dosarul la sediul AFM, conform ghidului de finanţare.

Ghidul de finanţare, precum şi informaţiile necesare desfăşurării Programului Casa Eficientă Energetic se regăsesc pe site-ul www.afm.ro, la secţiunea aferentă acestui program.