27 iunie 2022

O nouă parcare va fi dată în folosinţă în cartierul Inel II

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Amplasamentul situat pe aleea Berzei, în dreptul blocului LV20 se transformă într-o parcare rezidenţială modernă. Echipele SC Confort Urban vor interveni mâine cu utilaje pentru turnarea asfaltului şi trasarea marcajelor rutiere. Terenul eliberat de garaje a fost pregătit în vederea asfaltării prin lucrări de excavare, acoperire cu mai multe straturi de pietriş şi compactare. De asemenea, au fost montate borduri pentru a delimita suprafaţa carosabilă.

Pentru ca lucrările de asfaltare să se desfăşoare în condiţii optime, accesul autovehiculelor va fi restricţionat mâine, în intervalul orar 07:30-15:30.

Echipele administratorului drumului public vor distribui materiale informative pentru a semnala lucrările edilitare. În acest sens, facem apel către conducătorii auto să NU staţioneze autovehiculele în zona în care se asfaltează pentru a evita ridicarea maşinilor.

Totodată, participanţii la trafic sunt rugaţi să manifeste atenţie sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră