Publicat: 11 August, 2013 - 18:48

SWISS urmează exemplul KLM și British Airways (Gatwick). Astfel, de la 1 septembrie 2013 pasagerii SWISS pe zborurile europene din Geneva vor plăti mai puțin dacă nu au bagaj de cală.

"Duminică, 1 septembrie, va marca un nou început pentru toate zborurile directe SWISS din Europa (mai puțin Barcelona, Zurich, Moscova și St. Petersburg) cu plecare din Geneva" precizează comunicatul de presă al companiei. Începând cu 1.09.2013 pasagerii SWISS vor avea la dispoziție două noi clase tarifare ce înlocuiesc actualul model, biletele putând fi rezervate deja din 2 iulie. Conform SWISS, "ambele tarife sunt disponibile atât one-way cât și dus-întors pentru a oferi mai multe opțiuni pasagerilor noștri", infomrează aeronews.ro.

Tariful "Geneva Economy Flex" aduce bilete one-way la prețul de 89 de franci elvețieni și include un bagaj de cală acceptat gratuit, respectiv posibilitatea de a anula biletul sau de a schimba rezervarea fără nici un cost suplimentar.

"Geneva Economy Light" se adresează pasagerilor care au doar bagaj de cabină și nu permite schimbarea rezervării sau anularea acesteia. Prețul unui bilet one-way pleacă de la 39 de franci elvețieni.